tisdag 8 december 2009

Last Look At The Sun



Efter en månads gråväder så känns det allt som i titeln på bilden. Vet inte varför titeln blev som den blev för det bara kommer till mig när jag ser bilderna, men ursprungligen kände jag det som att om man ser in i solen så intensivt och så nära så ser man aldrig något igen medan den i dag snarare känns som om att man aldrig får se solen igen i denna gråa soppa som omger oss denna vinter. En bilds budskap kan verkligen förändras beroende på den känslostämning man är i.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det där känns som titeln på en katastroffilm...och tänk om det är på riktigt, vi kanske är mitt i skiten just nu!
Hoppas den slutar lyckligt i alla fall.

Vet inte om min webbrowser har knasat men kommentarsfunktionen här är konstig. Ett frimärksstort fönster att skriva i. Hoppas jag får in kommentaren. Ha det gott! /Thomas (Blå penna)

Susanne sa...

Jodå, nog fick jag din kommentar allt trots det minimala fönstret hos dig och tur för mig var väl det, annars hade jag ju missat din kommentar, "Thomas Blå Penna"! :o)

Det var en katastrofkänsla med i titelgivandet när jag såg bilden i displayen - för ser man solen närma sig och komma så nära så ser man bara solen en sista gång. Lite "Apornas planet" blandat med Europes "Final Countdown" kanske? Fascinerande och skrämmande på samma gång.